Perheet voivat helmikuussa varata vuoroja sisäliikuntatiloista

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimat sisäliikuntapaikat Virkistysuimala Neidonkeidas, Sporttikeskus Tennari, Lohjan Jäähalli, kuntosalit ja koulujen liikuntasalit pysyvät suljettuina 28.2.2021 asti. Kaikki yli 20 -vuotiaiden ohjattu liikunta on toistaiseksi keskeytettynä ja sisäliikuntatilojen vakiovuorot on peruttu lukuun ottamatta seuroille myönnettyjä lasten ja nuorten vakiovuoroja.

Muutoksena aikaisempiin rajoituksiin perheliikunnan vuorot sallitaan helmikuussa, eli samassa taloudessa asuvat voivat varata yksittäisvuoroja sisäliikuntatiloista. Perheliikunnan vuorot varataan erikseen yksittäisvuoroina Lohjan Liikuntakeskuksen asiakaspalvelusta sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi tai puhelimitse 019 369 1803 (ma – pe klo 8.00 – 21.00 toistaiseksi).

Vuoroja voi varata 1.2.2021 alkaen helmikuun ajalle koulujen liikuntasaleihin ja -halleihin sekä Sporttikeskus Tennariin (Tennarin vuorot ajalle 1.-14.2.).

Lohjan kaupunki suosittaa väestölle, että aikuisten ryhmäharrastustoiminta ja siihen osallistuminen tilapäisesti keskeytetään kokonaan ja mahdollisuuksien mukaan toteutetaan vain etämuotoisena.