Liikuntatiloja avataan hallitusti ja rajatusti 3.5.2021 alkaen

Tiedote 26.4.2021

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimia sisäliikuntatiloja avataan hallitusti ja rajatusti 3.5.2021 alkaen noudattaen AVI:n terveysturvallisuus määräystä (Tartuntatautilaki 58d §).

Virkistysuimala Neidonkeidas sekä Lohjan Liikuntakeskuksen hallinnoimat kuntosalit avataan 3.5.2021. Virkistysuimala Neidonkeidas sekä kuntosalit avataan tilakohtaisesti määriteltyjen paikkamäärien mukaan. Neidonkeitaassa on käytössä allaskohtaiset rajoitukset. Kuntosalit ovat käytössä paikkavarauksella. Tiedotamme tarkemmin näistä käytänteistä myöhemmin.

Kunnon kortin kuntosali – ja uintituotteet (myös More Move) aktivoituvat 3.5.2021 automaattisesti. Kortteihin lisätään käyttämättä jäänyt aika automaattisesti.
Mikäli kortin haluaa pitää vielä tauolla, tulee asiasta ilmoittaa asiakaspalveluumme 16.5.2021 mennessä, p. 019 – 369 1803 tai lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi.
Kortin voi pitää tauolla enintään 31.8.2021 saakka.

Ryhmäliikuntatuotteiden aktivoinnista tiedotamme myöhemmin.

Liikuntasalit ja – hallit avautuvat 3.5.2021 alkaen vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneiden harrastustoiminnalle. Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tulee noudattaa huolellisesti turvallisuusjärjestelyjä, harrastustoiminnassa tulee olla terveysturvallisuussuunnitelma. Harrastusryhmien koko saa olla max. 10 hlö/liikuntatila.

Perheliikunnan vuorot ovat edelleen sallittuja, eli samassa taloudessa asuvat voivat varata yksittäisvuoroja sisäliikuntatiloista.

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä normaalisti. Ulkona tapahtuva harrastustoiminta voi jatkua normaalisti. Ulkona harrastustoiminnan ryhmäkoko saa olla enintään 50 henkilöä, turvavälit huomioiden.

Kaikissa kaupungin sisäliikuntatiloissa on edelleen käytettävä kasvomaskia. Lohjan kaupunki edellyttää kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Lisätietoja kasvomaskin käytöstä tiedotteessamme.

Nämä ohjeet päivitetty 26.4.2021.