Tennis

Sporttikeskus Tennarissa on tenniskenttiä sekä sisällä että ulkona. Ulkona on neljä (4 kpl) massatenniskenttää ja sisällä kaksi kenttää.

Varaa tenniskenttä

Yksittäisvuoron varaaminen

Tenniskenttiä voi varata suoraan varausjärjestelmästämme.

Lisäksi yksittäisvuoroja voi varata sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi (arkisin), Tennarin asiakaspalvelupisteeltä tai puhelinnumerosta p. 044 374 1813 Sporttikeskus Tennarin aukioloaikoina.

Muussa tapauksissa vuoroa haetaan tapahtumahakemuksella. Tapahtumahakemuksella voi varata myös liikuntatilat  myös synttärikäyttöön. Liikuntatilojen varaustilanteen näet täältä. Tutustu myös yksittäisvuorojen ohjeistukseen tästä.

Vakiovuoron varaaminen

Vakiovuoroa voi hakea sähköisellä lomakkeella. Vakiovuoroja jaetaan järjestöille ja yksittäisille käyttäjille vakiovuorojakosäännön mukaisesti.

LLK Oy vastaa kaikkien liikuntapaikkojen vakioharjoitusvuoroista sekä tilapäiskäytöstä hallinnoimanaan aikana keskitetysti. Liikuntakeskus jakaa vakiovuoroja järjestöille ja yksittäisille käyttäjille . Klikkaa tästä hakulomakkeisiin.

 

Ohjeita tenniskenttien käyttäjille

  • Vuorot on varattava aina etukäteen!
  • Kenttäalueelle vain tasapohjaisilla jalkineilla.
  • Mikäli kenttään muodostuu pelin aikana isompi ura tai kuoppa se kannattaa täyttää saman tien uudelleen. Näin kenttä pysyy kaikille paremmassa kunnossa läpi kauden.
  • Jokainen pelaaja huolehtii kentän harjauksesta ohjeiden mukaisesti aina vuoronsa päätteeksi.
  • Kenttien käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme