Ilmoittaudu ja varaa

Klikkaa tästä varausjärjestelmäämme.

Lohjan Liikuntakeskuksella on käytössä Enkora -varausjärjestelmä. Varausjärjestelmän kautta pääsee ilmoittautumaan ryhmäliikuntoihin, kursseille, liikuntaryhmiin ja uimakouluihin. Ilmoittautumista vaativat tapahtumat on aina merkitty erikseen. Tiettyihin erityisliikuntaryhmiin ilmoittaudutaan erillisellä hakemuksella.

Ilmoittautuminen kunkin ryhmän kohdalla ilmoitettuna päivänä. Ilmoittautuminen käynnistyy ennakkoon ilmoitettuina ajankohtina sekä netissä että puhelimitse.

Senioriliikuntaan voi ilmoittautua voi myös puhelimitse Lohjan Liikuntakeskus Oy:n asiakaspalvelu 040 188 6088 (puhelinaika arkisin klo 9.00 – 11.00 ja klo 14.00 – 18.30). Puhelimitse voi myös tiedustella ilmoittautumisen alkamista seuraavana päivänä vapaita paikkoja kaikkiin ryhmiin.

Ilmoittautumalla sitoutuu maksamaan osallistumismaksun.

Suosittelemme, tutustumaan Internet-ilmoittautumiseen ja rekisteröitymään jo hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen alkamista, sillä se nopeuttaa toimintaa ilmoittautumishetkellä.

Peruutukset, ryhmäliikunta

Peruuttamatta jätetystä ryhmäliikuntatunnista 1.3.2016 alkaen

  • kertamaksulla tulevat ja paikan peruuttamatta jättäneet: laskutamme paikkamaksun + laskutuslisän.
  • älykortille ryhmäliikuntasarjatuotteen ladanneet: peruuttamatta jääneet käynnit leimataan suoraan asiakkaan kortilta

Peruutus ryhmäliikuntatunneille on tapahduttava viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua. Peruutukset tulee tehdä netissä omilla tunnuksilla tai puhelimitse 040 188 6088 (puhelinaika arkisin klo 9.00 – 11.00 ja klo 14.00 – 18.30).
Huom! Myös VUOSIKORTTILAISEN peruutus em. ohjeen mukaan!

Peruutukset, kurssit

Peruuttamatta jätetystä kurssista laskutamme kurssimaksun + laskutuslisän.
Peruutukset kurssien osalta tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta (7 vrk) ennen kurssin alkua. Alle 7 vrk:n peruutukset veloituksetta ainoastaan lääkärintodistuksen esittämällä, muutoin veloitamme kurssin hinnasta 50 %. Kesken jätetyn kurssin maksuja emme palauta. Poikkeuksena vain jos kesken jätetyn kurssin tunneista on jäljellä yli puolet, korvataan jo maksetusta kurssimaksusta 50 % lääkärintodistuksen esittämällä.
Netissä etukäteen maksetun kurssin voi perua ainoastaan ottamalla yhteyttä Liikuntakeskuksen toimistoon (maksun palatusta varten).